| Door:

Private leaseactie Volkswagen Up bij Woonexpress

DirectLease is een nieuwe private leaseactie gestart, deze keer in samenwerking met Woonexpress. De Volkswagen Up is zo voordelig te leasen.

Na een vergelijkbare actie in België in samenwerking met Carrefour, heeft DirectLease nu ook in Nederland een private leaseactie. De Nederlandse actie is in samenwerking met Woonexpress.

De auto

Alleen de Volkswagen Up is onderdeel van deze actie. Het gaat om de uitvoering Move Up, die standaard is voorzien van onder andere airco, smartphone-integratie en digitale radio. Bij deze leaseactie kan men kiezen uit vier lakkleuren. Dat zijn wit, grijs, zwart en lichtblauw. De eerste 200 exemplaren staan nu al klaar, dus de snelle beslissers kunnen direct rijden.

Tarieven

Met deze private leaseactie is de Volkswagen Up te leasen vanaf 168 euro. Dat geldt dan voor een private leasetermijn van 18 maanden en 1.000 kilometer per maand. Looptijden van 24 en 36 maanden zijn bij deze actie ook mogelijk. Een extraatje bij het gebruik maken van de leasedeal is een Woonexpress CadeauCheque ter waarde van 250 euro. Voor 65 euro kan de auto ook thuis worden bezorgd.

Voorwaarden

Het leasecontract kan bij alle negen Woonexpress-winkels worden afgesloten. Dat kan ook via de website. Voor de leasecontract gelden verder de normale voorwaarden voor private lease. Per extra gereden kilometer betaal je 0,06 euro. Schadevrije jaren zijn niet vereist en ook geldt geen leeftijdsbeperking voor het afsluiten van het contract. Wel moet 200 euro borg worden betaald.

Liever een ander model Volkswagen Up of een leasecontract dat meer op maat is? Vergelijk alle tarieven voor de Up eenvoudig met de leasevergelijker en ontvang offertes op maat.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0