Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_hv6n9udp8iijinqe8mdja7uue0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Prijzen vernieuwde Volkswagen Golf bekend


| Door:

Prijzen vernieuwde Volkswagen Golf bekend

De prijzen van de vernieuwde Volkswagen Golf zijn bekendgemaakt. De auto staat in de prijslijst vanaf 21.990 euro en de standaarduitrusting is uitgebreider.

De vernieuwde Volkswagen Golf staat in de prijslijst vanaf 21.990 euro. Dan heb je de 1.0 TSI Trendline met een vermogen van 85 pk. De standaarduitrusting bevat onder meer LED-achterlichten, Bluetooth-verbinding, vermoeidheidsherkenning, standaard een groter infotainmentscherm een de Plus-boordcomputer. Opvallend genoeg duidt Volkswagen de instapper in als zijnde tweedeurs. Bij de onthulling werd nog gezegd dat na de facelift alleen de GTI als tweedeurs leverbaar zou zijn.

Gebarenbediening

De nieuwe systemen en technologieën die de facelift met zich meebrengt worden aan de standaarduitrusting toegevoegd in de hogere uitrustingsniveaus. Het Active Info Display met gebarenbediening is standaard bij de Golf Highline, de Alltrack en de sportuitvoeringen.

De prijzen

De prijzen voor de dieselvarianten beginnen bij 26.290 euro voor de 1.6 TDI met 90 pk. De meerprijs voor de Variant bedraagt 1.100 euro. De Golf op aardgas kost minimaal 28.850, de Golf GTE is er vanaf 40.450 euro en de e-Golf kent een vanafprijs van 38.970 euro. De sportieve GTI, GTD en R kosten respectievelijk 38.750 euro, 40.490 euro en 54.150 euro.

De vernieuwde Volkswagen Golf staat vanaf eind maart bij de dealer. In mei volgen de 1.5 TSI Evo en de Bluemotion-variant daarvan komt in juni. De prijzen van die modellen volgen nog.

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_hv6n9udp8iijinqe8mdja7uue0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0