Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/261a9c229d1d7ec343a824d992ea00a0a001f745): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Productie Tesla Model 3 op stoom


| Door:

Tesla neemt 4WD Performance versie Model 3 in productie

Als topper in de reeks van de Model 3 heeft Tesla de productie gestart van de Performance-versie die meteen ook twee motoren, dus vierwielaandrijving, heeft.

Deze informatie is afkomstig van MisterGreen en zou afkomstig zijn van een uitgelekte mail van Elon Musk zelf. De productie teller staat voor een hele week nu op 4.900 eenheden van de model 3. Dat ligt in lijn met het aantal van 5.000 stuks die al langer wordt beloofd.

Performance

Met het op stoom komen van de productie zou ook gestart zijn met de Model 3 Dual Motor Performance. De toevoeging Dual Motor wijst op twee elektromotoren (voorin en achterin) die alle wielen aandrijven. Een versie met extra trekkracht en vierwielaandrijving. Performance is is de naam die Tesla plakt op de meest krachtige uitvoeringen.

500 km

In 3,5 seconden accelereert de Model 3 Dual Motor Performance naar de 100 km/h. Daarnaas is een topsnelheid mogelijk van 250 km/h. Bovendien praat Tesla over een actieradius van 500 km.

Wanneer?

De snelste uitvoering van de Model 3 is te herkennen aan zijn witte bekleding in het interieur, rode remklauwen en 20 inch wielen. De Nederlandse prijs is nog niet bekend. Naar verwachting zal de Model 3 in het twee kwartaal van 2019 beschikbaar zijn. Bij MisterGreen kan er nu al worden ingeschreven.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0