Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_f6avdcvvaf3bbnhetb1o4iv097, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
LeaseAutoVandaag - Mercedes-Benz


Alle Mercedes-Benz lease modellen

Mercedes-Benz doet het al jaren goed op de zakelijke markt. Samen met Audi is Mercedes-Benz zo’n beetje elk segment aan het opvullen met een model maar het zijn vooral de ‘ouderwetse’ sedans en Estates die het goed doen. De A-Klasse blijft de favoriete leaseauto maar zijn aanverwanten scoren ook. De nieuwe E-Klasse is er nu als plug-in hybride.

Mercedes-Benz leaseproducten

private lease Privé leasen

Privélease van Mercedes-Benz

Bij Mercedes-Benz Privé Lease heb je vaak tijdelijke aantrekkelijke acties bijv. auto ophalen bij fabriek incl. overnachting of gratis optiepakketten.

Bij dit Private Lease product voor de Mercedes A, B, CLA, CLA Shooting Brake en GLA betaal je maandelijks één bedrag voor alle vaste autokosten. Aan het einde van de periode lever je de auto weer in bij de leasemaatschappij.

Modellen: Mercedes-Benz A-klasse, Mercedes-Benz B-klasse, Mercedes-Benz CLA, Shooting Brake, Mercedes-Benz GLA

business lease Zakelijk leasen

Mercedes-Benz Financial

Met Mercedes-Benz Financial heb je een operationele leasevorm voor de zakelijke markt.

Dit operationele leaseproduct kan inclusief alle vaste autokosten opgesteld worden, maar er kan ook gekozen worden om alleen de financieringskosten te betalen aan de leasemaatschappij, zodat de vaste autokosten door de ondernemer betaald worden.

Modellen: Alle Mercedes-Benz modellen

business lease Zakelijk leasen

Taxilease

Met Mercedes-Benz Taxilease heb je een leasevorm specifiek voor de taxibranche.

Dit leaseproduct is speciaal ontwikkelt voor de E-Klasse. Je hebt ook de mogelijkheid om hiervoor een onderhoudscontract af te sluiten. Taxilease is zowel Netto Financiële Leasing als Full Operationale Leasing. Dus exclusief of inclusief de vaste maandelijkse autokosten.

Modellen: Alle Mercedes-Benz modellen


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_f6avdcvvaf3bbnhetb1o4iv097, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0