Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_0l9rb2qqlv8uhr080ml1f670d6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68

Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/de692995c7d784a98f6b5b335797cd4a40e8d02b): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Ford Ka+ leverbaar


| Door:

Ford-dealers hebben vernieuwde Ford Ka+ in huis

De echte nieuwkomer is de Active-uitvoering van de Ford Ka+. Maar de hele lijn is danig opgeknapt en voorzien van nieuwe 3 cilinder motoren.

Oorspronkelijk was het helemaal niet de bedoeling dat bij de lancering van de Ka+ in nieuwe gedaante ook de Active in Nederland leverbaar zouden. Maar omdat de overheid nogal eens sleutelt aan de BPM zijn de randvoorwaarden gunstiger geworden. En dat brengt de avontuurlijk versie dus toch naar de lage landen.

Uitrustingsvarianten

Ford biedt de Ka+ aan in de uitrustingsvarianten Trend Essential en Trend Ultimate. Die beschikken standaard over zes airbags, centrale vergrendeling met afstandsbediening, elektrische portierruiten en mistlampen voor.

Motoren

De oude motoren zijn overboord gegooid. Daarvoor in de plaats is er nu een 70 pk leverende 3 cilinder 1,2 liter benzine. Dezelfde krachtbron is in de Trend Ultimate goed voor 85 pk. Deze auto zit rijder inde spullen met airconditioning en audio met Bluetooth en USB. Daarboven levert Ford de Black en White versies. Daarbij worden het dak en spiegelkappen in wit of zwart gespoten en staat de Ka+ op 15 inch lichtmetalen wielen met een wit of zwart inzetstuk.

Stoer

De Ka+ Active heeft een stoere roeping mede dankzij de hogere stand boven het wegdek. Ook de bumpers, zwarte wielkastranden, dakrails, mistlampen voor en 15 inch lichtmetalen wielen horen specifiek bij deze versie. De 85 pk 3 cilinder motor zit in het vooronder. Accenten in Sienna Brown sieren het interieur.

Prijzen

De Ford-dealer biedt de Ka+ aan voor minimaal 14.900 euro. De Trend Ultimate start vanaf 15.550 euro. De meerprijs voor de White of Black bedraagt 600 euro. De Ka+ Active kost 18.030 euro.

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_0l9rb2qqlv8uhr080ml1f670d6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0