Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_h7e6f2ii3f8tlfvpr4b5l9etm3, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
LeaseAutoVandaag - Subaru


Alle Subaru lease modellen

Het merk is bekend door de sportieve modellen, maar je kunt er tegenwoordig vooral ook goed terecht voor praktische auto’s. Ze hebben stationwagons in de vorm van de Levorg en Outback en voor een SUV-achtige kun je een kijkje nemen bij de XV en Forester. De BRZ en WRX STi zijn echter ook gewoon te leasen.

Subaru leaseproducten

business lease Zakelijk leasen

Subaru Financial Lease

Bij Subaru Financial Lease heb je een netto operationele leasevorm voor de zakelijke markt.

Met dit netto operationele leaseproduct worden alleen de financieringskosten aan de leasemaatschappij betaald. De vaste maandelijke autokosten moet de ondernemer zelf betalen.

Modellen: Alle Subaru modellen

business lease Zakelijk leasen

Subaru Operational Lease

Bij Subaru Operational Lease heb je een full operationeel leaseproduct voor de zakelijke markt.

Dit is het Full Operational Lease aanbod van Subaru waarbij de aankoop en alle operationele zaken uit handen uit handen kan nemen tegen een vast bedrag per maand.

Modellen: Alle Subaru modellen

business lease Zakelijk leasen

Subaru Netto Operational Lease

Bij Subaru Netto Operational Lease heb je een gecombineerde netto en full operationele leasevorm voor de zakelijke markt.

Dit is het Full Operational Lease aanbod van Subaru waarbij de aanschaf en alle operationele zaken uit handen worden genomen door de leasemaatschappij, tegen een vast bedrag per maand.

Modellen: Alle Subaru modellen


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_h7e6f2ii3f8tlfvpr4b5l9etm3, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0