Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/809de777671cbdc5c4da966fe893570756dacc24): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Mercedes A-klasse Limousine gaat los


| Door:

Mercedes lanceert sedan van de A-klasse

Mercedes lanceert op de Parijse autosalon begin oktober de sedanversie van de nieuwe A-klasse die de opvolger is van de CLA.

Mercedes baseert de nieuwe sedanversie van de A-klasse op dezelfde bodemgroep als de hatchback waarvan uiteraard het volledige platform en de aandrijflijn afkomstig is. Ook de vergaande elektronische voorzieningen en het brede, digitale instrumentarium worden identiek overgenomen. Heel bijzonder is de enorm lage luchtweerstandcoëfficiënt van 0,22 waarmee deze auto alle actuele serieauto's overtreft.

Bovengemiddeld

De lengte van 4,55 meter brengt met zich mee dat het model een forse binnenruimte biedt. Dat is extra te merken op de achterbank waar de afmetingen bovengemiddeld zijn. Daarnaast biedt deze Mercedes een bagagevolume van 420 liter. De grote klepopening maatk deze ruimte royaal toegankelijk.

Benzine en diesel

Twee motoren staan meteen bij lancering klaar. Om te beginnen de A200 met de 163 pk sterke 1,3 liter gekoppeld aan een 7G-DCT automaat met dubbele koppeling. De eerste diesel wordt de A180d ook met een DCT-automaat. Deze motor levert 116 pk en 260 Nm.

Hele wereld

De auto rolt op 16 tot 19 inch wielen en heeft nadrukkelijk aangezette wielkasten. De korte overhang voor en achter vallen in het profiel op. Hier en daar worden chromen sierlijsten aangebracht. Bij de sportieve varianten wordt een zwarte diffuser in de bumper opgenomen. De klant kiest uit drie mogelijkheden voor het instrumentarium: twee 7 inch schermen, één 7 inch en één 10,25 inch en twee exemplaren van 10,25 inch. Alle features die al bestaan op de hatchback komen uiteraard ook beschikbaar op de sedan.

Lease de Mercedes-Benz A-klasse 5d

Mercedes-Benz A-klasse 5d
Mercedes-Benz A-klasse 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0