Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_3uk3gvv2f6dl6d1d982snd7gp5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68

Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/41b0907c9a962abc6fe4aca78aeb82214a7b0206): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Fiat Tipo en 500X nu ook als S-Design


| Door:

Fiat Tipo en 500X nu ook als S-Design

Aan het aanbod van de Fiat Tipo en 500X wordt een nieuwe uitvoering toegevoegd: de S-Design. Daarmee worden stijl en sportiviteit naar eigen zeggen gecombineerd.

Fiat levert de Tipo en 500X binnenkort ook in de uitvoering S-Design. Met de nieuwe uitvoering worden sportiviteit en stijl met elkaar gecombineerd, aldus Fiat.

Fiat Tipo

De Tipo wordt als S-Design aangekleed met matte lakkleuren, waarbij nieuwe tinten grijs zijn toegevoegd. Het exterieur wordt verder afgemaakt met ‘pianozwarte’ accenten en een eigen setje 18-inch aluminium velgen. De standaardkoplampen zijn vervangen door Bi-Xenon-exemplaren. Het interieur wordt in de S-Design voorzien van sportievere, deels lederen bekleding met andere stiksels, ‘pianozwarte’ accenten en andere voor deze uitvoering unieke aankledingsdetails.

Het motorenaanbod voor de Tipo S-Design is uitgebreid. Voor benzine zijn er de 1.4 T-Jet (120 pk, ook als LPG-versie) en 1.6 E-Torq (110 pk). Die eerste is handgeschakeld, de tweede is voorzien van een automaat. Voor de dieselrijder staat de 1.6 Multijet met een vermogen van 120 pk in de prijslijst, die eveneens is gekoppeld aan een automaat.

Fiat 500X

Voor de 500X is de S-Design er in twee uitvoeringen, te weten City Look en Off-Road. Die eerste is leverbaar in een nieuwe, matgroene lakkleur. Uiterlijk is de S-Design te herkennen aan onder andere matte carrosserielak, aankledingsaccenten in gepolijst staal, extra getinte ruiten, 18-inch aluminium two-tone-velgen en gepolijste Xenon-koplampen. Het interieur wordt aangekleed met donkere details en voorzien van speciaal ontworpen stoelen met ingenaaid logo. De 500X S-Design heeft onder de kap altijd de 140 pk sterke 1.4 MultiJet, gekoppeld aan een automatische transmissie.

Leverbaar

De Fiat 500X S-Design is vanaf juni te bestellen. Voor de Tipo komt de uitvoering ‘op korte termijn’ en is dan eerst leverbaar voor de vijfdeurs hatchback. Voor de stationvariant volgt de uitvoering later. Beelden van de nieuwe uitvoering zijn er nog niet.

Lease de Fiat Tipo Hatchback 5d

Fiat Tipo Hatchback 5d
Fiat Tipo Hatchback 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_3uk3gvv2f6dl6d1d982snd7gp5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0