| Door:

Motoren en prijzen Opel Crossland X bekend

Opel heeft nu bekendgemaakt welke motoren het biedt in de nieuwe Crossland X. Ook de vanafprijzen zijn nu bekend.

De uitrusting van de nieuwe Opel Crossland X was al bekend, maar nu heeft het merk ook het motorenaanbod en de vanafprijzen onthuld. De Crossland X is te bestellen vanaf 19.995 euro. Voor dat bedrag rij je weg met onder de kap de 1.2-liter Ecotec-driecilinder benzinemotor met een vermogen van 81 pk.

De andere benzinemotor is eveneens een driecilinder. Dat is de 1.2 Turbo, die zowel met 110 als 130 pk is te bestellen. Beide motoren worden gekoppeld aan een handgeschakelde transmissie. De 1.2 Ecotec is er optioneel ook met zestrapsautomaat.

Dieselen

Dieselen kan vanaf 25.995 euro en de aandrijfkracht is dan afkomstig van de 1.6 CDTI Ecotec met 99 pk. Een 120 pk sterke versie van deze motor is ook leverbaar. Beide motoren worden gekoppeld aan een handgeschakelde transmissie. Wel is de Ecotec de enige met een start-/stopsysteem.

In de lease

De Opel Crossland X kan per direct worden besteld en staat vanaf juni bij de dealer. Via Opel Private Lease is de auto te rijden vanaf 319 euro per maand. Dat geldt voor de uitvoering Online Edition, met onder de kap de 1.2 Ecotec. Voor 8 euro per maand extra levert Opel metallic lak en navigatie kost 12 euro per maand meer. Binnenkort is de Opel Crossland X ook volledig naar wens samen te stellen in de leasevergelijker, waarna je offertes op maat ontvangt.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0