Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/6b054f9ae6374ca80c60d80d6e8767a17c23dddf): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Suzuki maakt exacte uitrusting Swift bekend


| Door:

Suzuki maakt exacte uitrusting Swift bekend

Na de officiële onthulling van de Europese versie van de Swift, maakt Suzuki nu de specifieke uitrusting bekend. Er zijn drie niveaus.

Vorige week onthulde Suzuki op de Autosalon van Genève de nieuwe Swift in Europese versie. Toen werden de belangrijkste zaken van de uitrusting al bekendgemaakt, maar nu weten we meer over de specifieke uitrustingsniveaus.

Het instapmodel

De uitrusting van het instapmodel, de Comfort, is al vrij uitgebreid. Zo zijn airco, radio met CD-, MP3- en Bluetooth-functie, een met leer bekleed stuurwiel en verwarmbare buitenspiegels altijd op en in de nieuwe Swift aanwezig.

Select

Het tweede uitvoeringsniveau is de Select, die onder andere 16-inch lichtmetalen velgen, privacy glass, mistlampen, achteruitrijcamera, stoelverwarming en het Audiovisual-infotainmentsysteem met 7-inch touchscreen met zich meebrengt. Dat infotainmentsysteem bevat op zijn beurt onder meer digitale radio en AUX-, USB- en SD-aansluitingen.

Stijl

Het topmodel Stijl voegt aan dit alles standaard climate control, adaptieve cruise control, LED-koplampen en een autonoom noodremsysteem toe. Vanaf april staat de nieuwe Swift in de showroom. De prijzen volgen binnenkort.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0