Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_n686vfj9pmhne740h0e07m5ar2, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Ford Focus ST-Line nu ook als 182 Limited Edition


| Door:

Ford Focus ST-Line nu ook als 182 Limited Edition

De Ford Focus ST-Line is nu ook te bestellen als 182 Limited Edition. De speciale uitvoering is vanaf mei te bestellen biedt extra pk’s en uitrusting.

De ST-Line-modellen van Ford zijn populair en om dat te vieren presenteert het merk voor de Focus ST-Line de 182 Limited Edition. De 1.5-liter turbobenzinemotor levert in de ‘standaard’ ST-Line een vermogen van 150 pk. Voor de 182 Limited Edition wordt dat opgeschroefd naar – de naam zegt het al – 182 pk.

Uitrusting

De uitrusting van de 182 Limited Edition is grotendeels gelijk aan die van de standaard ST-Line. Wel worden zaken als andere 18-inch lichtmetalen velgen, een in zwart uitgevoerd dak en buitenspiegels, voorruitverwarming en verwarmde stoelen en stuurwiel aan de uitrusting toegevoegd. Ten opzichte van het los bestellen van die opties levert dat een besparing op van 3.430 euro.

Wel tegen meerprijs zijn de opties die er verder nog naar wens aan toegevoegd kunnen worden. Dat zijn onder andere het Advanced Technology Pack, automatische airco, cruise control en een achteruitrijcamera. Voor 1.095 euro komt er ook halflederen bekleding bij.

Leverbaar

Vanaf nu kan je alvast intekenen voor de Ford Focus ST-Line 192 Limited Edition. Er zullen slechts 120 exemplaren beschikbaar komen voor de Nederlandse markt en vanaf mei zullen die geleverd worden.

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_n686vfj9pmhne740h0e07m5ar2, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0