Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/8dc5c43964e16aef4a1f3820056ac8e821106ed0): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Toyota Land Cruiser met meer uitrusting


| Door:

Meer uitrusting voor Toyota Land Cruiser

Toyota voorziet de Challenger-uitvoering van de Land Cruiser van een rijkere uitrusting.

Ondanks dat er in Nederland niet zoveel echte terreinauto's meer worden verkocht, neemt Toyota met de Land Cruiser in die markt een speciale rol in.

De krachtige 2,8 liter viercilinder diesel onder de hoge neus levert een vermogen van 177 pk en een enorm koppel van 450 Nm. Samen met de oersterke constructie met een traditioneel ladderchassis maakt dat de auto enorm krachtig. Het maximale trekgewicht van 3.500 kg trekt als doelgroep vooral het midden- en kleinbedrijf aan.

Treeplanken

De klant is gevoelig voor luxe en vandaar dat Toyota een extra complete Land Cruiser Challenger lanceert. Die heeft onder meer standaard een zestraps automaat. Maar ook de uitrusting is zeer royaal. Aan de buitenkant beschikt dit model over treeplanken en een chromen grille. In het interieur gaat de aankleding verder met lederen bekleding en stoelverwarming, maar ook een digitale radio, navigatie, achteruitrijcamera en parkeersensoren.

Tussenschot

Op geel kenteken kost de Land Cruiser Challenger minimaal 90.730 euro. Optioneel kan de auto als zevenzitter worden geleverd. Op grijs kenteken klinkt het bedrag op het prijskaartje aanzienlijk vriendelijker: 46.195 euro, maar dat is dan zonder BTW en BPM. Bij deze uitvoering kan de koper kiezen uit een verhoogd dak en laag tussenschot of het standaard dak gecombineerd met een volledig tussenschot dat op meerdere plaatsen kan worden gemonteerd.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0