| Door:

Lexus introduceert Kennismakingslease

Lexus introduceert Kennismakingslease. Daarmee heb je drie maanden de tijd om aan een nieuwe Lexus Business Line te wennen en zo te ontdekken of een Lexus in de lease wat voor je is.

De Financial Services-afdeling van Lexus introduceert Kennismakingslease. Dat is een nieuwe leasevorm, waarmee je vrijblijvend kennis kan maken met een nieuwe Lexus. De nieuwe leasevorm richt zich op klanten die serieus in overweging hebben een Lexus te leasen, maar die niet direct een vast contract willen.

De modellen

De modellen die met de Lexus Kennismakingslease gereden kunnen worden zijn de CT 200h, IS 300h en NX 300h. In alle gevallen gaat het om een Business Line-uitvoering.

Looptijd en voorwaarden

De gehele Kennismakingslease-termijn bedraagt drie maanden, maar na de eerste twee moet je wel al aangeven of je wel of niet voor een echt leasecontract wil gaan. Alle dealer- en merkservices zijn bij de lease inbegrepen en Kennismakingslease is af te sluiten door zowel zakelijke rijders als particulieren. Het tarief van de Kennismakingslease is ‘nagenoeg gelijk’ aan dat van een regulier leasecontract.

Besluit je na de twee maanden toch geen regulier leasecontract te willen, dan mag je dus nog een maand in de auto blijven rondrijden.

Besluit je wel om een Lexus te leasen, dan bestelt de dealer de auto naar keuze en wordt het Kennismakingsleasecontract omgezet naar een regulier contract. Dat contract gaat in bij aflevering van de auto.

Lease de Lexus IS-serie 4d

Lexus IS-serie 4d
Lexus IS-serie 4d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0