| Door:

Google komt standaard in iedere Volvo

Over twee jaar heeft iedere Volvo een Android-gebruikersinterface aan boord.

Het duurt nog twee jaar, maar dan krijgt iedere Volvo de nieuwste generatie van Android geïntegreerd. Beide bedrijven gaan daarvoor een nauwe samenwerking aan.

Met een nieuw Android-besturingssysteem van Google zet Volvo een volgende stap in connected services. Die integratie moet over twee jaar in de nieuwste modellen een feit zijn. Hierdoor komen tal van apps voor de auto's beschikbaar. Volvo kiest voor Android onder meer vanwege de flexibiliteit van het platform.

Gebruikersinterface

De toekomstige Volvo-rijder krijgt door middel van Android een meer persoonlijke online-omgeving in zijn auto. De online wereld van Google is vele malen groter dan die van de eigen Volvo-gebruikersinterface. Overigens werken Google en Volvo al samen bij de huidige modellen waarin gebruik gemaakt van Local Search als lokale, online zoekfunctie. Volvo-rijders met een Sensus-navigatiesysteem krijgen deze applicatie bij de eerstvolgende update.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0