Notice: unserialize(): Error at offset 4096 of 4096 bytes in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 111
Honda brengt zelfrijdende auto in 2025


| Door:

Honda brengt zelfrijdende auto in 2025

Honda is druk bezig met de ontwikkeling van een zelfrijdende auto, zo laat topman Takahiro Hachigo van het merk weten tijdens de presentatie van de toekomstplannen; Honda Vision 2030.

Alvorens we de autonoom rijdende auto kunnen verwachten, zal Honda rond 2020 een model presenteren dat op de snelweg autonoom kan rijden. Het is een voorbode van de volledig zelfrijdende auto die voor 2025 op de agenda staat.

Daarnaast heeft Honda de afgelopen periode hard gewerkt aan een nieuwe designtaal die we dit jaar al kunnen bewonderen, vermoedelijk op de nieuwe Accord. Voor volgend jaar staat er een volledig elektrische Honda op de planning, specifiek ontwikkeld voor de Chinese markt. Topman Hachigo sluit niet uit dat de fabrikant ook buiten China met een elektrisch model zal komen.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0