Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_va9fd7el0edm4v990sptroqf22, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Tweede generatie Dacia Duster


| Door:

Dacia Duster in nieuwe verschijningsvorm

Op de komende IAA onthult Dacia de nieuwe Duster, een van de belangrijkste modellen in de Renault Groep. De auto krijgt een volledig nieuw uiterlijk en interieur.

De ontwerpers hebben duidelijk de opdracht gekregen de nieuwe Duster sterk op zijn voorganger te laten lijken. Het front oogt breed en hoog met van de van het merk bekende facetgrille. De koplampen hebben geïntegreerde LED-dagrijverlichting. De belijning van de motorkap draagt bij aan de stoere uitstraling. De aluminiumkleurige skidplate is veel hoger in het front doorgetrokken.

Terugkerend

Aan de zijkant valt de verhoogde taillelijn op, terwijl de voorruit iets steiler staat en 10 centimeter verder naar voren is geplaatst. Daarmee wordt meer ruimte in het interieur geschapen. De dikke, aluminium dakrails zijn een terugkerend element. Net als bij de Sandero zijn de nieuwe achterlichtunits in vier segmenten verdeeld. Ook achter wordt een skidplate toegepast en worden de brede heupen extra aangezet.

Frankfurt

Het interieur kent en volledig nieuwe inrichting. Over de technische specificaties laat Dacia nog niets los, daarvoor moet worden gewacht op de persdag van de IAA in Frankfurt op 12 september.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0