Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/21e256801beffcce2624c1224d6152c16dd71021): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Ford Ecosport facelift


| Door:

Ford facelift Ecosport

Een flinke facelift, opgewaardeerd interieur en nieuwe motoren moeten de Ford Ecosport extra slagkracht geven.

De Amerikaanse variant van de compacte SUV ging de Europese versie eerder al voor. Direct in het oog springt de forse grille die veel lager in het front begint. Daarop zijn uiteraard de bumper alsmede de koplampen aangepast. Kortom, de traditionele ingrediënten van een facelift.

Interieur

Kwam de Ecosport tot nu toe nog uit Brazilië, deze vernieuwde versie neemt in Roemenië in de Ford-fabriek aldaar de plek in van de zojuist gestopte B-MAX. De auto krijgt een opgewaardeerd interieur waarbij het grote aantal knoppen flink is teruggebracht. Aan het Ford SYNC 3 systeem worden ook Apple Carplay en Android Auto gekoppeld.

Motoren

Vierwielaandrijving wordt voor het eerst verkrijgbaar op het model. Motorisch start de vernieuwde Ecosport met de 1 liter driecilinder EcoBoost turbomotor die eerst met 140 pk leverbaar wordt en later volgend jaar ook met 100 pk. Verder is de 1.5 dCi voor het eerst in het model verkrijgbaar. De diesel kan met 100 en later met 125 pk worden gekozen.

Tags