Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/8745a757157af30eca0cd2f006d966f1f4b61141): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Porsche met 4 primeurs in LA


| Door:

Vier primeurs op Porsche-stand in Los Angeles

Porsche laat maar liefst vier wereldprimeurs los op de LA Auto Show die eind deze week zijn poorten opent.

Vier primeurs, maar niets wat onbekend is. LA is gewoon de volgende show waarop al het nieuws van de afgelopen twee maanden samen te zien is. Dat begint met de snelste versies van de 718 Boxster en Cayman. De GTS-varianten bieden meer vermogen naast een sportievere uitstraling.

Lichtgewicht

Daarnaast is in LA voor het eerst de Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo te zien, de hybride versie van de recent gelanceerde tweede modelversie van de Panamera. De derde primeur in LA is de Porsche 911 Carrera T, een model dat helemaal op lichtgewicht is gefocust. De nieuwe Cayenne maakt zijn Amerikaanse debuut.

Succes

Porsche doet goede zaken in de Verenigde Staten met een groei van 2,7 procent over de eerste drie kwartalen en 45.952 eenheden. De Macan en nieuwe Panamera hebben de vaart er goed in zitten. Ook op het gebied van kwaliteit draait Porsche in de hoogste gelederen mee, zo bewijst onderzoek van J.D. Power.

Porsche presenteert in LA de GTS-versies van de 718 Boxster en Cayman, de 911 Carrera T en de E-Hybrid van de Panamera Sport Turismo.

Lease de Porsche 718 Cayman 2d

Porsche 718 Cayman 2d
Porsche 718 Cayman 2d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0