Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/f3f1bbc419fc6bef8475922dde90de71d02deded): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
RECwatches maken horloges van auto's


| Door:

Horloge van Ford Mustang onderdelen

Een kwestie van zoeken naar een juiste sloper en er dan een horloge van maken. Klinkt makkelijker dan het is, maar de mannen van RECwatches doen het..

Het idee kwam in Denemarken tot stand waar Christian Mygh en Jonathan Kamstrup sloperijen afstruinen op zoek naar auto's die tot unieke uurwerken kunnen worden omgetoverd. Overigens voor een stevige prijs vanaf 1.270 euro.

Redden

Klanten kunnen overigens ook zelf onderdelen van eigen auto's aanleveren als basis voor een bijzonder horloge. Het duo zoekt overigens louter naar auto's die niet meer te redden zijn en geven ze zo een tweede leven. Ze verdiepen zich zelfs diep in de geschiedenis van de auto in kwestie.

Andere modellen

Ieder horloge krijgt het chassisnummer van de auto mee alsmede informatie over het bouwjaar. Op de wijzerplaat zit een 'benzinemeter' die de resterende batterijduur weergeeft. Wijzers, datum en nummers zijn geïnspireerd op het dashboard van de auto. Van een zeldzame Mustang Raven Black uit 1966 is een speciale lijn gemaakt, de P51-04 in een oplage van 250 stuks. Naast Mustangs worden ook Mini's en Porsche 911 tot horloge omgebouwd: www.recwatches.com.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0