Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_dvtlbs14sjfmdba0ssj2rt11c6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Volkswagen Touran Edition


| Door:

Volkswagen Touran presenteert zich extra compleet

Twee tijdelijke uitrustingsvarianten verrijken het aanbod van de Volkswagen Touran, de Comfortline Edition en de Highline Edition R.

Om het verblijf aan boord van vijf tot zeven inzittenden te veraangenamen lanceert Volkswagen extra complete Edition-uitvoeringen van de ruimtelijke Touran. Daarbij kan worden gekozen uit de Comfortline Edition en de Highline Edition R.

Bluetooth

De standaarduitrusting van beide varianten omvat onder meer een uitgebreid entertainmentsysteem inclusief navigatie, spraakbediening en Bluetooth. Verder zijn een achteruitrijcamera, diefstalalarm en smartphone-integratie standaard.

Veertien

Specifiek voor de Comfortline zijn een elektrisch bediende achterklep, stoelverwarming en een ErgoActive bestuurdersstoel met veertien verstelmogelijkheden. De R-Line Edition komt met een sensor gestuurde achterklep, 17 inch lichtmetalen wielen, een R-line exterieurpakket met grille, bumpers en dorpels en bovendien LED-koplampen.

Varianten

De prijslijst van de Touran Edition begint bij 34.750 euro voor de 1.2 TSI van 110 pk. Ook de 1.4 TSI, 1.6 TDI en 2.0 TDI zijn verkrijgbaar. De Touran Highline Edition R start bij 37.170 euro als 1.4 TSI. Deze versie is er ook als 1.8 TSI en 190 pk 2.0 TDI.

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_dvtlbs14sjfmdba0ssj2rt11c6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0