Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_8rre795a14kgbo74r23vf8r3h7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Skoda Fabia en Rapid Clever


| Door:

Klantenvoordeel voor Skoda Clever

De tijdelijke Clever-uitvoeringen van de Skoda Fabia en Rapid bieden voor de koper een rijkere uitrusting tegen een aantrekkelijke korting.

De Clever-uitvoering, afgeleid van de leuze 'Simply Clever', is beschikbaar op de Fabia en Rapid. De auto's krijgen standaard onder meer een geïntegreerd navigatiesysteem en lichtmetalen wielen tegen een prijs waarbij het voordeel op kan lopen tot 3.100 euro.

Cruise control

De Fabia en Rapid Clever kennen de Ambition als basis. daarbij komen ook een multifunctioneel stuurwiel, cruise control, parkeersensoren achter, speciale bekleding en een bekleed stuurwiel.

Stoelverwarming

De Fabia Clever start bij 17.690 euro en de Combi vergt minimaal een investering van 18.590 euro. De uitrusting kan verder worden uitgebreid tot Clever Plus met automatische airco, stoelverwarming en Driver Activity Assistent.

Tijdelijk

De Rapid Spaceback Clever kost 20.790 euro. Het voordeel bij dit type loopt tot het maximum op als een DSG-automaat wordt besteld die tijdelijk 500 euro kost in plaats van normaal 2.000 euro. Wie besluit een Clever-model te kopen, krijgt bovendien 700 euro extra inruilpremie.

Octavia

Ook bij de Octavia en Superb is er voordeel te behalen. Voor diverse uitrustingsniveaus heeft Skoda het Tech pakket ontwikkeld dat afhankelijk van het type een verschillende invulling kent. Denk aan wielen, bekleding, stoelverwarming, stuurwiel, panoramisch schuif/kanteldak en Travel Assist. Het voordeel bij deze Skoda's loopt van 1.240 euro voor de Octavia tot 1.970 euro voor de Superb.

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_8rre795a14kgbo74r23vf8r3h7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0