Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_6o5n5hurorqik9omb5u41n1di7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Nieuwe Audi Q3


| Door:

Audi Q3 groter en technologisch hoogwaardiger

Eind dit jaar mag de nieuwe Audi Q3 bij de dealers worden verwacht. De auto groeit in alle richtingen en heeft alle moderne technologische voorzieningen.

De lengte van de nieuwe Q3 neemt toe tot 4,48 meter. Daarnaast neemt de wielbasis met 7,8 centimeter toe. Breedte en hoogte gaan er ook op vooruit. Dat is direct te merken aan de binnenruimte voor passagiers en bagage.

LED-koplampen

Een dik aangezette singleframe grille en vlakke LED-koplampen bepalen het beeld bij het front. De achterkant wordt gesierd door een dakspoiler. De ruime keuze uit kleuren, contrasten en exterieurpakketten zorgt bij de nieuwe Q3 voor maatwerk.

Neerklappen

Audi heeft de flexibiliteit geoptimaliseerd. Zo is de achterbank over 15 cm verschuifbaar, kan in drie delen worden neergeklapt en daarmee varieert het bagagevolume van 530 tot 675 liter. Na het neerklappen staat de gebruiker 1.525 liter ter beschikking. Handig is ook dat in de bagageruimte de vloer verstelbaar is.

Spraakbesturing

Uiteraard beschikt de Q3 over een volledig digitaal instrumentarium dat naar wens van de gebruiker kan worden aangepast. Het touchscreen in de console bestaat in verschillende formaten. De meest complete versie heeft spraakbesturing. Zaken als wifi-hotspot, Google Earth navigatie, realtime verkeers- en parkeerinformatie alsmede een snelle LTE-internetverbinding zijn allemaal mogelijk.

Aandrijfunits

De nieuwe Q3 wordt door Audi op de markt gebracht met drie TFSI benzinemotoren en één TDI diesel. Aan de basis staat de Q3 25 TFSI met de bekende 1,5 liter motor goed voor 150 pk en 250 Nm. Deze krachtbron kent cilinderuitschakeling. De 2 liter in de Q3 40 TFSI komt aan 190 pk terwijl er ook een variant met 230 pk verschijnt. De diesel is de 2 liter met 150 pk, er volgt later een versie met 190 pk. Voor- en vierwielaandrijving komen op de prijslijst.

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_6o5n5hurorqik9omb5u41n1di7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0