Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_260c0jdce7qjjr5a2odgsbrok4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Prijzen nieuwe Skoda Superb met 20% bijtelling vanaf 27.790 euro


| Door:

Nieuwe Skoda Superb op scherp vanaf 27.790 euro

Na het presenteren van de Skoda Superb op de AutoRAI zijn nu de prijzen bekend. Het nieuwe vlaggenschip is er vanaf 27.790 euro en dat is in het D-segment een scherpe prijs. Verschillende diesels hebben 20% bijtelling.

De instapper Superb 1.4 TSI 125 pk Active met zesbak trapt de vanafprijs af met een prijs van 27.790 euro. Skoda rust deze uitvoering al uit met airco, cruise control, elektrische ramen, radio met 5 inch touchscreen, Front Assist en vermoeidheidsdetectie. Het is de 1.6 TDI Greentech met 120 pk die 20% bijtelling scoort en dus voor de zakelijke markt aantrekkelijk is. Skoda rekent voor deze versie 29.840 euro. Daarnaast hebben ook de  DSG-variant van de 1.6 TDI, alsmede de 2.0 TDI 150/190 pk fiscaal voordeel met 20% bijtelling.

Businessline

Deze motorisaties worden nog interessanter als Businessline, waarmee de Active, Ambition en Style uitvoeringen zijn te combineren. In dat geval krijgt de Active Businessline (+700 euro) navigatie met 6.5 inch touchscreen, Bluetooth, multifunctioneel stuur met radio- en telefoonbediening, mistlampen vóór met cornerfunctie, 16 inch lichtmetalen velgen, parkeersensoren achter en automatische airco met twee klimaatzones. De Ambition Businessline (+1000 euro) voegt hier nog onder andere, adaptieve bi-xenon koplampen, LED-dagrijverlichting en 17 inch lichtmetalen velgen aan toe.

Voor wie het nog uitgebreider wil, is er de Style Businessline (+1900 euro), die onder andere is voorzien van volautomatische airconditioning met 3 klimaatzones, de met een voetbeweging te openen achterklep, Canton Soundsystem, navigatie met 8 inch touchscreen en achteruitrijcamera.

Laurin & Klement

Sinds lange tijd heeft Skoda ook weer de Laurin&Klement uitvoering in het gamma, een uitvoering die vernoemd is naar de oprichters van het merk. De topuitvoering van het vlaggenschip is naast de nodige badges standaard uitgerust met een adaptief onderstel en daarnaast vierwielaangedreven in combinatie met de sterkste benzine- en dieselmotor met DSG-6 automaat.

De nieuwe Skoda Superb staat vanaf 25 juni bij de dealers maar is eind april al te bestellen. Tot die tijd staat hij in twee varianten te schitteren op de AutoRAI.

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_260c0jdce7qjjr5a2odgsbrok4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0