| Door:

Sportief voordeel bij (private lease) Skoda

Skoda bestaat 120 jaar en de Tour de France gaat (in Nederland) van start. Alle reden voor feestvreugde bij Skoda, die de komende tijd trakteert op een karavaan actiemodellen met maximaal 3000 euro voordeel en de introductie van het Skoda-abonnement.

De importeur trapt af met de Octavia (Combi) Edition Businessline, uitgerust met automatisch geregelde airco, 17 inch lichtmetaal, touchscreen navigatie, Bluetooth en speciale Edition-bekleding. Optioneel doet Skoda voor 399 euro er een panoramisch schuif-/kanteldak bij. Prijzen beginnen bij 23.090 euro en uiteraard zijn er motorisaties met 20% bijtelling.

Het duo Fabia en Fabia Combi Edition komt ook volledig uitgerust voorrijden. De Fabia Edition heeft een multifunctioneel lederen stuurwiel, 16 inch velgen, parkeersensoren achter, Bluetooth en Edition-bekleding. Het actiemodel heeft een voordeel van 1700 euro, naast een inruilpremie van 500 euro op de huidige auto. Als Fabia Combi hoort een setje zilverkleurige dakrails ook bij de standaarduitrusting. De prijslijst vermeldt minimaal 15.890 euro.

 

Rapid

In de markt voor een Rapid of Rapid Spaceback? De Edition-versies van deze modellen komen affabriek met 16 inch lichtmetaal, privacy glass, donkergetinte achterlichten en Edition-bekleding. Wie de 1.2 TSI motor met 90 pk bestelt kan voor slechts 400 euro het schakelwerk aan de DSG-7 versnellingsbak overlaten. De Rapid Edition is er vanaf 17.990 euro.

De Yeti en Yeti Outdoor toeren naar de showroom als Edition met 17 inch velgen, unieke interieurlijsten met de look van geborsteld aluminium en LED-achterlichten. Het levert een voordeel op van 2200 euro, naast een inruilpremie a 600 euro. Ook leuk? De Yeti Outdoor kent geen meerprijs ten opzichte van de Yeti. Extra stoer doen kost dus in dit geval niets extra, in beide gevallen betaal je 24.590 euro.

De kleinste Skoda maar zeker niet de minste is de Citigo. Als Edition is hij in zijn element met airconditioning, lichtmetalen velgen, een lederen stuur en radio/CD-speler Funky met MP3-functionaliteit. Voor slechts 249 euro extra doet het Edition Plus pakket er extra getinte achterramen, mistlampen vóór en vier extra luidsprekers bij. Het voordeel bedraagt 1000 euro, terwijl daarnaast een inruilpremie a 400 euro van kracht is. De Citigo Edition kost minimaal 11.490 euro.

Private lease

Tijdens de sportieve actieperiode is het Skoda Abonnement extra voordelig. Met private lease is de Citigo Edition is er nu voor 199 euro per maand, de Fabia voor 279 euro per maand en kost de Rapid tijdelijk 329 euro per maand. Deze tarieven zijn gebaseerd op een contract van 48 maanden en 10.000 km per jaar.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0