| Door:

Volkswagen Polo GTI met zesbak of DSG

Bijtellen met 25% was nog nooit zo leuk....

In navolging van de Polo TSI BlueMotion haalt ook zijn sportieve tegenhanger het nieuws. De Polo GTI is er voortaan ook met een handbak, waardoor je sportief aan de slag kunt voor 25.490 euro.

1.8 TSI

De Polo GTI met zeventraps DSG krijgt vanaf nu gezelschap van een handgeschakelde zesbak. Hij werkt met dezelfde 1.8 TSI 192 pk die bij de mini-facelift van de Polo zijn intrede deed, maar kan wel meer koppel verwerken; 320 Nm versus 250 Nm. De standaardcijfers zijn ongeacht de transmissiekeuze imposant: 0-100 in 6.7 seconden en 236 km/u topsnelheid.

Het sportieve jasje van de Polo GTI bestaat uit 17 inch velgen, rode remklauwen, een grille met honingraatstructuur, rode accentstrepen en zwarte zijskirts. Voor het interieur heeft de GTI-variant sportstoelen met ruitjesmotief, een sportstuur en GTI-tellers met rode wijzernaalden.

De Polo GTI is er als tweedeurs vanaf 25.490 euro. De versie met zeventrapsautomaat start bij 25.890 euro. Wie vier deuren wenst betaalt 460 euro extra. Bijtellen met 25% was nog nooit zo leuk….

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0