Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_vhnq900esb4jbft1678n332j63, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Alle prijzen Mitsubishi Outlander PHEV (7% bijtelling)


| Door:

Alle prijzen Mitsubishi Outlander PHEV

De vernieuwde Mitsubishi Outlander PHEV plug-in hybride staat in september in de showroom. Hier lees je wat hij gaat kosten.

Business Edition

De vernieuwde Mitsubishi Outlander PHEV houdt onveranderd zeven procent bijtelling dit jaar. De CO2-uitstoot werd zelfs nog iets lager, waardoor hij ruimer in de populaire categorie valt. De prijzen voor de vernieuwde Outlander PHEV stegen wel iets. De prijslijst van de Outlander PHEV begint voortaan met de Business Edition voor 41.990 euro. Dat model heeft standaard onder meer al navigatie, DAB+, Bluetooth, LED-dagrijverlichting, climate control in twee zones, cruise control, een achteruitrijdcamera en zeven airbags.

Executive Edition

Boven de Business Edition vinden we nu de Executive Edition van 44.990 euro. Naast het bovengenoemde heeft dat model ook 18 inch lichtmetalen wielen in twee kleuren, elektrisch verwarmbare voorstoelen, een standkachel en een audiosysteem met 9 speakers en 710 watt vermogen van Rockford.

Instyle

Nog een trap hoger staat de Instyle. Die uitvoering kost 49.990 euro en heeft standaard al het bovengenoemde, maar nu ook lederen bekleding (bruin of zwart), LED-koplampen, een parkeercamera waarmee je de auto van bovenaf kunt bekijken, een elektrisch verwarmbare voorruit, een verwarmbaar stuurwiel en ook een elektrisch bedienbare achterklep.

Instyle+

De naam zegt het al, de Instyle+ is een luxere variant van de Instyle. Hij kost 53.990 euro en biedt alle mogelijke veiligheidssystemen die Mitsubishi kan leveren. Denk aan zaken als adaptieve cruise control, een rijbaanassistent, maar ook UMS, Ultrasonic Misacceleration Mitigation System, dat voorkomt dat je kunt accelereren als zich iets voor de auto bevindt. Ook heeft de Instyle+ een elektrisch schuif-/kanteldak.

September

De vernieuwde Outlander PHEV is per direct te bestellen en staat in september in de showroom. Dit jaar ptofiteert hij nog van 7% bijtelling, volgend jaar wordt dat 15%. Hier kun je de auto configureren.

Lease de Mitsubishi Outlander 5d

Mitsubishi Outlander 5d
Mitsubishi Outlander 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_vhnq900esb4jbft1678n332j63, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0