Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_sm20q73f23itct1va6pl466ug6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68

Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/8b3e9674a1f435c804256c019b6da35814f257a0): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Smartphone app Volkswagen connect voor zakelijk rijders


| Door:

Smartphone app Volkswagen helpt berijders met service

Volkswagen introduceert een handige app voor zijn (zakelijke) rijders die niet alleen extra service biedt maar ook informatie over de auto communiceert naar de berijder en dealer.

De Volkswagen app ‘connect’ verbindt de auto met de smartphone, zodat de bestuurder informatie kan opvragen (Zijn de portieren wel gesloten?) en een rittenadministratie kan bijhouden.

Onderhoud

Daarnaast zendt de app ook informatie naar de bestuurder als dat nodig is, als bijvoorbeeld de APK in zicht komt of er een onderhoudsbeurt nodig is. Ook kan de auto zo waarschuwen als de accustand laag wordt of wanneer er een eventuele storing optreedt.

Dealer

Wie dat wenst kan de app ook in verbinding stellen met de VW-dealer, zodat relevante gegevens direct naar de dealer gestuurd worden en zij zélf contact opnemen over reparatie, onderhoud of een APK. Bij pech is vanuit de app het servicenummer van de Mobiliteitshulp te bellen, waarbij tegelijkertijd de GPS-locatie en het statusrapport van de auto wordt verzonden.

Standaard op Business Edition Connected-modellen

De Mijn Volkswagen app is inclusief twee jaar gratis gebruik standaard op de Business Edition Connected-versie van de Golf, de Golf Variant en Golf Sportsvan. Later dit jaar volgen ook ander modellen en in een later stadium zijn ook bestaande modellen aan te sluiten.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0