Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_4kjcfu7iv85pqcfcd32rf775e5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Eerste nieuwe Ford Mustang in Nederland


| Door:

Ford Mustang betaalbaar met 2.3 EcoBoost

Ford heeft deze week de eerste nieuwe Ford Mustang in Nederland afgeleverd. Het icoon is alleen verkrijgbaar bij de FordStores, waarvan het netwerk de komende maanden wordt uitgebreid.

De muscle car wordt momenteel verkocht in één van de zes FordStores in Nederland – in Amsterdam, Almere, Beek (L), Utrecht, Zaandam en Zwolle. In 2016 volgen nog eens negen andere vestigingen.

EcoBoost prettig geprijsd

Ford levert de Mustang met de 2.3 EcoBoost viercilinder turbomotor of de almachtige 5.0 V8. Die laatste sleurt de Mustang in 4.8 seconden naar 100 km/u, de viercilinder neemt een tel langer de tijd.
Met name de EcoBoost zorgt voor een prettig prijskaartje, want prijzen beginnen bij 49.600 euro (Coupé) en 55.600 euro als het de Mustang Cabriolet mag zijn. De versies met automaat beginnen pas bij 71.400 euro. Wie valt voor het gebrul van de V8 komt qua prijs in de regionen van heel andere sportauto’s, want de dealer rekent dan iets meer dan 100.000 euro.

Custom Pack

Het loont voor alle varianten om de uitrusting uit te breiden met het Custom Pack. Voor 2500 euro wordt de Mustang verfraaid met 19 inch wielen, lederen bekleding, een zachte deurbekleding, chromen raamomlijsting, leder open het dashboard, navigatie en een 12 speakers tellend audiosysteem met DAB. Ook omvat het pakket comfortverhogende zaken zoals parkeersensoren en stoelventilatie én -verwarming.

Lees hier de rijtest van de nieuwe Ford Mustang.

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_4kjcfu7iv85pqcfcd32rf775e5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0