Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/0b09edfea91c545d922eea8d81e2cc00c3ca4ce1): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Fiat 500 weer fris met facelift


| Door:

Chique zaken doen met Fiat 500 Society Edition

Fiat kan het niet laten een actiemodel van de vernieuwde 500 te introduceren. Het is de Fiat 500 Society Edition en die is leverbaar in slechts een uitvoering.

De populaire Fiat 500 kreeg deze zomer een subtiele opfrisser, waardoor hij met name aan stijl heeft gewonnen. Nieuwe koplampen, LED-dagrijverlichting, duotone ‘Second Skin’ lak en een interieur met extra chroom, ingebouwde Uconnect navigatie en een volwaardig dashboardkastje geven de belangrijkste noviteiten weer.

Society Edition

Als 500 Society Edition wordt het Italiaantje geleverd in de TwinAir Turbo 80 uitvoering, die met 88 g/km CO2 in aanmerking komt voor 20% bijtelling. Voor een prijs van 17.995 euro voorziet Fiat verder in 16 inch lichtmetaal, mistlampen, een glazen dak, Uconnect navigatie en het 7 inch TFT-instrumentarium. Het kleintje is verder compleet met parkeersensoren achter, automatisch geregelde airco en een automatisch dimmende binnenspiegel.

Deze tijdelijke uitvoering is samen met de standaard uitvoeringen Pop, PopStar en Lounge samen te stellen in de configurator.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0