| Door:

Eyesight voor Subaru Forester

Subaru presenteert over drie weken op de Tokyo Motor Show de vernieuwde Forester. Uiterlijk zijn de wijzigingen klein, maar onderhuids krijgt hij meer techniek mee, waaronder een nieuwe versie van Eyesight.

Eyesight 3

De Subaru Forester maakt zijn debuut deze maand in Japan. Daar krijgt het model een kleine opfrisbeurt met onder andere nieuwe LED koplampen. Het topmodel krijgt daar adaptieve LED koplampen, die ook meedraaien in bochten. De grootste toevoeging is echter de nieuwe versie van Eyesight, Eyesight 3. Hier was de Forester nog niet leverbaar met Eyesight, de overkoepelende naam voor Subaru's veiligheidssystemen, maar daar lijkt met de nieuwe versie verandering in te komen.

Het voegt onder meer adaptieve cruise control en een botspreventiesysteem toe aan de auto. De nieuwe versie heeft daarnaast ook nog dodehoeksensoren en een automatische rem om aanrijdingen bij het in- en uitrijden van een parkeervak te voorkomen.

Japan

De vernieuwde Forester krijgt verder twee nieuwe exterieurkleuren in Japan en ook worden wat materialen in het interieur veranderd. Later deze maand maakt hij zijn debuut in Japan en waarschijnlijk staat hij begin 2016 ook in de Nederlandse showrooms.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0