| Door:

Mitsubishi geeft blik in elektrische toekomst met eX*2 Concept

Mitsubishi neemt de eX*2 Concept mee naar de Tokyo Motor Show, een auto waarmee het merk toekomstig design en nieuwe aandrijflijnen wil demonstreren.

Elektrisch

Mitsubishi zet groot in op elektrisch rijden en SUV's. De eX*2 Concept is allebei. De conceptcar heeft een volledig elektrische aandrijflijn. Veel laat Mitsubishi er nog niet over los, maar wel dat hij de allerlaatste technologie van het merk aan boord heeft. Daarnaast heeft Mitsubishi de auto alles meegegeven dat het merk nu kan maken op het gebied van autonoom rijden, connectiviteit en actieve veiligheid.

Design

De eX*2 Concept laat ook de nieuwe designrichting van het merk zien. De designtaal heet 'Dynamic Shield' en wordt nu onder meer al toegepast op de vernieuwde Outlander en Outlander PHEV. In de toekomst kunnen we dus meer auto's verwachten met het deze lijnen in het front. Bij de conceptcar is het ook doorgevoerd aan de achterzijde. De deuren slaan in tegengestelde richting van elkaar open. Een B-stijl ontbreekt bij de conceptcar.

Tokyo

Mitsubishi presenteert de eX*2 Concept op de Tokyo Motor Show aan het einde van de maand.

Lease de Mitsubishi Outlander 5d

Mitsubishi Outlander 5d
Mitsubishi Outlander 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0