Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/b91ce362f3145e94e21c4a2579be25bbf63f5656): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Volkswagn Phaeton wordt elektrisch vlaggenschip


| Door:

Volkswagn Phaeton wordt elektrisch vlaggenschip

Geen W12 of V10 TDI, nee, de nieuwe Volkswagen Phaeton gaat over op elektrokracht.

Elektrisch

Volkswagen gaat de komende jaren groot inzetten op elektrische aandrijving. Zowel plug-in hybrides als volledig elektrische auto's met een range van meer dan 300 kilometer. De nieuwe Volkswagen Phaeton wordt het vlaggenschip van die nieuwe koers. De topsedan van Volkswagen moet volledig elektrisch worden en de grootste range krijgen van alle elektrische Volkswagens.

Bezuinigen

Volkswagen gaat de komende jaren een aantal bezuinigingsplanenn die er al waren versneld uitvoeren. De kans is groot dat die plannen ook het einde betekenen van de productie van de huidige Phaeton. Op dit moment wordt hij nog met de hand in elkaar gezet in de meest prestigieuze fabriek van Volkswagen in Dresden. 

2019-2020

De nieuwe Phaeton was al vertraagd, maar lijkt met de nieuwe plannen nog iets langer op zich te laten wachten. Wij verwachten dat de nieuwe Phaeton rond 2019 in de showroom staat, als modeljaar 2020. 

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0