Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_4bbkrfqq1vrmid437682lf1r20, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
De MINI Cabrio F57 in productie bij VDL NedCar


| Door:

De nieuwe MINI Cabrio komt uit Nederland

Mini kijkt uit naar het voorjaar van 2016, want dan komt de Mini Cabrio naar de showroom. De productie start echter al in november en die vindt plaats bij VDL NedCar.

De nieuwe MINI Cabrio is langer, breder en hoger dan zijn voorganger. Daardoor is niet alleen de de bagageruimte 25% groter (160-215 liter), maar biedt het interieur ook vier volwaardige zitplaatsen, zo is de belofte. De Britten passen opnieuw een stoffen dak toe dat zich volledig automatisch en elektrisch laat bedienen waardoor de open- of sluitceremonie slechts 18 tellen duurt. Niet te zien is hoe MINI verstevigingen aan de carrosserie en onderstel heeft doorgevoerd om de Cabrio dezelfde kartachtige rijprestaties te geven.

Motoren

Onder de motorkap past MINI het vertrouwde palet motoren uit de andere modellen toe. Het zijn drie- en viercilinders met vermogens van 116 tot 192 pk. De Cooper D diesel heeft drie cilinders en stoot 100g/km CO2 uit, waarmee de dakloze versie in aanmerking komt voor 21% bijtelling in 2016. Prijzen zijn nog niet bekend.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0