Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_gsptpb4hdeaqhbmn3fv3bkfsl6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Opel Insignia nu met Navi 900 Intellilink en OnStar


| Door:

Nieuwe infotainment en internet voor Opel Insignia

Het vlaggenschip van Opel krijgt een update op het gebied van infotainment en connectiviteit. In navolging van onder meer de Astra kan nu ook de Insignia rekenen op Navi 900 Intellilink en OnStar.

Het nieuwe Navi 900 Intellilink systeem biedt de meest uitgebreide functies op het gebied van entertainment, infotainment en navigatie. De bediening via het touchscreen wordt aangevuld door spraakbesturing, inclusief Siri. Navi 900 Intellilink ondersteunt namelijk Apple CarPlay en daar komt begin volgend jaar ook Android Auto bij.

OnStar

Opel OnStar staat los van het IntelliLink systeem maar brengt de connectiviteit van de Insignia naar een hoger niveau. Dankzij een ingebouwde simkaart (standaard) beschik je over een 4G LE internetverbinding, op te roepen via WiFi voor maximaal zeven apparaten. Met een druk op de knop staat een OnStar adviseur in verbinding voor hulp bij navigeren, het zoeken van POI’s of andere zaken. Het eerste jaar is de internetverbinding gratis, ook in het buitenland.

Prijs

Eerder kregen ook al de Corsa, Adam en Astra de geneugten van Opel OnStar en Intellilink. De prijs voor het systeem bedraagt 1995 euro voor de reguliere Insignia modellen, maar op de Insignia Business+ wordt het standaard geleverd.

MyOpel App

Tenslotte biedt Opel de MyOpel app voor de smartphone. Gebruikers kunnen daarmee de status van de auto oproepen, voertuiggegevens zoals bandenspanning,brandstofpeil en oliekwaliteit oproepen. de locatie zien en eventueel de deuren openen of sluiten.

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_gsptpb4hdeaqhbmn3fv3bkfsl6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0