Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/3f537d35e31ede1ff2a95f500d663f2ce2808731): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
BMW 5 Serie tijdelijk als M Sport Edition en Luxury Edition


| Door:

Veel bijtellingsvoordeel met BMW 5 Serie M Sport en Luxury Edition

De BMW 5 Serie krijgt dit jaar een opvolger, maar niet voordat de importeur met twee aantrekkelijke Editions op de proppen komt: de M Sport Edition en Luxury Edition. In beide gevallen houd je veel bijtelling op zak.

Zowel de Luxury Edition als M Sport Edition is te combineren met alle 5 Serie modellen, dus ook de Touring en de Gran Turismo, behalve de M5 en M550d. Afhankelijk van de gekozen versie ligt het prijsvoordeel tussen 8000 en 12000 euro want BMW rekent slechts 6000 euro extra voor beide uitvoeringen, op basis van de standaardversie met handbak. Dat scheelt een hoop bijtelling!

M Sport Edition

De 5 Serie M Sport Edition is gebaseerd op de populaire High Executive uitvoering, waarin BMW al in veel luxe voorziet zoals lederen bekleding, stoelverwarming, grootbeeldnavigatie, een alarm, sfeerverlichting en parkeersensoren rondom.

Daarnaast omvat de M Sport Edition ook het M Sport pakket met 18 inch M-wielen, het M Aerodynamicapakket, comfortstoelen(!), een sportstuur, sportonderstel, donker chroom uitlaateindpijpen en LED-mistlampen. BMW monteert verder standaard de Steptronic automaat met acht versnellingen. Prijzen beginnen bij respectievelijk 53.990 euro (Sedan), 58.590 euro (Touring) en 72.990 euro (Gran Turismo).

Luxury Edition

Net een beetje meer luxe biedt de 5 Serie Luxury Edition. Het model is dan ook gebaseerd op de High Executive uitvoering met bovengenoemde luxe maar krijgt dan het vertier van de Luxury Line erbij, evenals de achttrapsautomaat. De Luxury Line komt tot uiting met extra veel hoogglans chroomaccenten op en aan de carrosserie, verlichte portiergrepen, bijpassend lichtmetaal en houtaccenten in het interieur. Prijzen beginnen bij respectievelijk 53.990 euro (Sedan), 58.590 euro (Touring) en 72.990 euro (Gran Turismo).

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0