Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_1qp71ap1afcfj7jvvm0r2tmjc7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68

Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/f3292d997df6b4e9c145bd9bf9597e0b330b9ff3): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Audi innovatiepakketten voor nieuwe A4


| Door:

Audi A4 rijdt semi-autonoom op scherp

Audi helpt kilometervreters een handje met technologie die rijden en parkeren deels automatiseren. Tijdelijk zijn deze in pakketvorm extra scherp geprijsd op de nieuwe Audi A4.

De nieuwe A4 is uit te rusten met vele technologieën die semi-autonoom rijden mogelijk maken. Onder meer de adaptieve cruise control, Active Lane Assistent, fileassistent, pre sense city en de afbuigassistent zorgen ervoor dat de nieuwe A4 binnen de lijnen blijft rijden en rekening houdt met het overige verkeer. 

Innovatiepakketten

Om de weg naar de zelfrijdende auto een handje te helpen zijn tijdelijk verschillende innovatiepakketten extra scherp geprijsd; zo is er het assistentiepakket Parking, met parkeerhulp plus, topview camera’s voor een 360 graden beeld, een achteruitrijcamera en parkeerassistent voor 945 euro.

Het pakket Tour gaat verder met met adaptive cruise control met Stop&Go-functie en snelheidsbegrenzer, pre sense front, afslag- en uitwijkassistent, active lane assist, verkeerstekenherkenning, predictive efficiency assist en file assistent, tijdelijk voor 1043 euro.

Met het assistentiepakket City maakt Audi parkeren en uitstappen veilig met de side assist, pre sense rear, parkeerhulp plus, een achteruitrijcamera, dwarsverkeerassistent achter en uitstapwaarschuwing. Voor dit innovatiepakket rekent Audi ook 1.043 euro.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0