| Door:

Ook Jumbo stapt in Private Lease

Private Lease is hot! Je kunt steeds vaker om de hoek je privé lease contract afsluiten; niet alleen bij leasemaatschappijen, maar ook bij andere bedrijven. Zo ook supermarkt Jumbo.

Na de Media Markt, Gamma en Albert Heijn duikt nu ook Jumbo in private lease. Het aanbod van die laatste verschilt wel met die van eerdere aanbiedingen omdat Jumbo lokaal is gestart. In Kerkrade zet Jumbo momenteel de Seat Mii als private lease auto in de supermarkt.

Seat Mii

Jumbo biedt Jumbo-gele Seat Mii’s als Private Leaseauto aan, waarbij 40 euro per maand korting geboden wordt op de boodschappen. Wie kiest voor een exemplaar mét Jumbo bestickering, krijgt 36 euro extra korting op het leasebedrag. In dit geval kost de Mii per maand niet meer dan 159 euro. Deze actie was opgezet in samenwerking met de lokale Seat dealer Wealer. Het moet een kwestie van tijd zijn, voordat de Jumbo met een landelijke Private Lease actie komt en andere supermarkten ‘instappen.’

Private Lease

Bij Private Lease betaalt de gebruiker een maandelijks bedrag en daarvoor rijdt u:

-        Een nieuwe auto

-        Incl. verzekering, onderhoud, wegenbelasting

-        Geen bijtelling

Voor een vast bedrag per maand wordt je dus door de leasemaatschappij ontzorgd voor de vaste kosten van een leaseauto. De enige kosten die je nog hebt zijn brandstof en eventuele boetes.

Tips

Houd bij het kiezen voor Private Lease rekening met:

-        De contractsduur. De auto inleveren voor het einde van het contract gaat meestal gepaard niet zonder een afkoopsom.

-        Controleer het eigen risico bij schades en of dit te verlagen is;

-        Bereken zorgvuldig uw verwachte jaarkilometrage. Wie teveel rijdt moet elke kilometer extra betalen.

-        Vraag na wie in de private lease auto mag laten rijden. Directe familie is meestal geen probleem.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0