| Door:

Porsche delen met vrienden via Share a Porsche privé-lease

Porsche geeft een wel heel bijzondere wending aan Private Lease met het Share a Porsche autodeelconcept.

Een jong gebruikte Porsche delen met vrienden via een private lease constructie. Dat is het geheim van het in Nederland geïntroduceerde Share a Porsche. Het nieuwe concept voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease waardoor de berijders naast een vast maandbedrag betalen alleen nog maar hoeven te tanken.

Occasions

Het concept richt zich op jong gebruikte Cayman, Boxster en 911-modellen die bij de officiële Porsche Centra te koop staan. Wie zich als groepje vrienden (maximaal vier personen) meldt bij de dealer kan een specifieke auto, het verwachte kilometrage en de looptijd (12 of 24 maanden) kiezen waarna het betreffende maandbedrag uit de rekenmachine rolt. In dit maandbedrag zijn alle kosten zoals onderhoud en reparatie, wegenbelasting en verzekering inbegrepen.

Inruilen of kopen

Via de Share a Porsche app zijn ritten in te plannen en krijgen deelnemers informatie, bijvoorbeeld over het resterende kilometertegoed. Na de looptijd wordt de auto ingeruild bij de Porsche dealer of worden overgenomen. Geen ruzie maken!

Lease de Porsche 718 Boxster 2d

Porsche 718 Boxster 2d
Porsche 718 Boxster 2d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0