| Door:

Abonnement nemen op nieuwe MINI

Abonnement nemen op een MINI? Dat kan nu met AbonneMINI. Dankzij MINI Financial Services kun je vanaf 299 euro per maand in een nieuwe MINI gaan rijden, waarbij wegenbelasting, verzekering en onderhoud is inbegrepen.

In het AbonneMINI staat rijden in een nieuwe MINI voor een vast bedrag centraal. Voor een bedrag vanaf 299 euro per maand staat een nieuwe MINI voor de deur waarbij verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparatie, banden en vervangend vervoer zijn inbegrepen.

MINI biedt keuze uit een looptijd van één tot drie jaar, met een jaarkilometrage van 5000, 10000 en 15000 kilometer. Of je dat in een drie- of vijfdeurs doet, in een One, Cooper of Cooper S, dat bepaal je zelf. Het is ook mogelijk om tussentijds een hoger kilometrage af te spreken als je gedurende de looptijd meer op de weg bent.

Het AbonneMINI is online te berekenen, waarna de dealer contact opneemt om het abonnement op de MINI af te sluiten. Omdat de auto op eigen naam komt te staan niet op naam van een bedrijf, speelt bij AbonneMINI de bijtelling voor privegebruik geen rol.

 

 

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0