| Door:

Gelimiteerd profiteren met MINI Seven

De eerste gelimiteerde uitvoering van de nieuwste MINI-generatie is een feit; de MINI Seven. Wat heeft deze driedeurs of vijfdeurs te bieden?

Vanaf juli rollen de eerste exemplaren van de MINI Seven van de band. Het merk kiest voor drie specifieke lakkleuren, een zilverkleurig dak en dit buitenspiegelkappen, 17 inch lichtmetalen wielen en optionele striping. Voor het interieur - dat in de MINI vijfdeurs vooral meer bagageruimte biedt - staat bruin stoffen/lederen bekleding ten dienst, samen met pianolakzwarte afwerking.

Chili-pakket

Hoewel de prijzen beginnen bij 25.090 euro wordt de MINI Seven pas echt aantrekken met het optionele Chili pakket, bestaande uit onder meer LED-koplampen, automatisch geregelde airco, een sportstuur, MINI Driving Modes. Juist praktisch is het MINI Connected infotainmentprogramma dat online zoekfuncties biedt, rekening houdt met realtime verkeersinformatie en online gebruik van sociale netwerken integreert.

21% bijtelling

MINI levert de ‘Seven’ als Cooper, Cooper S of Cooper D en Cooper SD, waarbij het vermogen varieert tussen 116 en 192 pk. Met uitzondering van de Cooper S zijn de andere uitvoeringen - afhankelijk van de carrosserievariant en gekozen transmissie - beschikbaar met 21% bijtelling.

Prijzen

MINI Seven 3-deurs 

MINI Cooper Seven € 25.090,- 
MINI Cooper D Seven € 28.090,- 
MINI Cooper S Seven € 33.290,- 
MINI Cooper SD Seven € 34.290,-

MINI Seven 5-deurs
MINI Cooper Seven € 26.090,-
MINI Cooper D Seven € 29.090,- 
MINI Cooper S Seven € 34.290,- 
MINI Cooper SD Seven € 35.290,-

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0