| Door:

Kia Niro doet zaken in vijf uitvoeringen

De nieuwe Kia Niro is klaar voor zijn introductie. De hybride crossover met 21% bijtelling komt in vijf uitvoeringen naar Nederland, waaronder de BusinessLine.

Kia positioneert de Niro al seen crossover hybride met veel luxe en rijplezier. We moeten Kia gelijk geven dat de standaarduitrusting relatief ruim is en de DCT-automaat met dubbele koppeling voor meer rijplezier zorgt dan de gebruikelijke CVT van andere hybrides zoals de Toyota Prius. Met 141 pk vermogen en 21% bijtelling hebben de Koreanen hoge verwachtingen van de Niro, zowel bij de particulier als zakelijke rijder.

ComfortLine 

De Niro komt in vijf uitvoeringen naar Nederland. De ComfortLine (25.995 euro) heeft als instapper al automatische airco, LED-dagrijverlichting, LED-achterlichten, lichtmetalen wielen, cruise control, actieve rijbaanassistentie en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels.

First Edition 

De Niro First Edition (28.395 euro) heeft met standaard navigatie, achteruitrijcamera, TomTom Live Services, onbeperkte updates en smartphoneconnectiviteit via Android Auto en Apple CarPlay een courante uitrusting. Kia rust deze uitvoering ook uit met stof/leder-bekleding en parkeer- en regensensoren.

BusinessLine

Als BusinessLine (30.395 euro) komt daar ook nog intelligente remassistentie met voetgangersdetectie, adaptieve cruise control, smart key en lederen bekleding bij.

SportsLine

Wie (sportieve) luxe wenst kan met de Niro SportsLine rekenen op bi-xenon verlichting, aluminium pedalen en 18 inch wielen in plaats van 16 inch wielen. Dodehoekdetectie is ook standaard en hij kost dan 32.395 euro.

ExecutiveLine

Aan de top van het gamma staat de Niro ExecutiveLine a 32.895 euro met navigatie inclusief DAB+ en JBL Premium sound, een verwarmbare achterbank en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugen.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0