Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_1suekajnn6nj2ga4p015dutll0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Prijzen en line-up Ford S-MAX Vignale bekend


| Door:

Stap in de Ford S-MAX Vignale vanaf 48 mille

Na de introductie van de Ford Mondeo Vignale is het nu tijd om de S-MAX Vignale in de prijslijst te zetten. De extra luxe S-MAX met exclusieve uitstraling kost minimaal 48.365 euro.

Exclusieve looks

De S-MAX Vignale presenteert zich als luxevervoer met alle ruimte, verpakt in een exclusief jasje. Daartoe rust Ford deze S-MAX uitvoering uit met specifieke 18 inch wielen, en speciale Vignale-details zoals een chromen grille, diverse chromen details, aangepaste mistlampomlijsting en lederen bekleding. Ook het instrumentenpaneel is in de S-MAX Vignale met leder afgewerkt.

Meer luxe

Verder biedt de S-MAX Vignale standaard meer luxe dan reguliere Titanium-uitvoering, met onder meer adaptieve LED-koplampen, verwarmbare en elektrisch verstelbare voorstoelen, SYNC 3 infotainment met DAB+ radio, Apple CarPlay en Android Auto, cruise control, achteruitrijcamera, keyless entry, Lane Keeping Aid, verkeersbordherkenning en parkeersensoren rondom. Niet te zien maar wel comfortabel zijn de geluidswerende voor- en zijruit. Optioneel gaat de luxewereld van Vignale verder met diverse pakketten en opties waarin nog meer hulpsystemen, navigatie, massagestoelen, stuurverwarming, spoilers, sportonderstel, een panoramadak, klaptafels, adaptieve besturing, 19 inch velgen beschikbaar zijn.

1.5 en 2.0 liters

In tegenstelling tot de Mondeo Vignale voorziet Ford de S-MAX Vignale ook van de 1.5 EcoBoost met 160 pk. Deze motorisatie is gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak en trapt de prijslijst af met 48.365 euro. Tweeliters zijn er in de vorm van de 2.0 EcoBoost (240 pk) a 55.365 euro inclusief zestrapsautomaat. De andere motorisaties zijn diesels: de 2.0 TDCi Powershift (150 pk) voor 56.745 euro en de bi-turbo variant met 210 pk voor 62.445 euro.

Ook Edge en Kuga Vignale

Ford heeft ook nog de Edge Vignale en Kuga Vignale op het programma staan maar daarvan worden de prijzen en de line-up pas later bekend gemaakt. Alle Vignale-modellen zijn verkrijgbaar in de FordStores van Nederland en worden naar wens op locatie afgeleverd. De zakelijke rijder profiteert verder van haal- en brengservice bij onderhoud, gratis wasbeurten, contact met een Vignale relatiemanager en toegang tot de Vignale lounge in de Ford Store.

 

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_1suekajnn6nj2ga4p015dutll0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0