Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/829b87bc15e444080124463d874ef795a55cc1b8): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Overname Athlon Car Lease door Daimler Financial Services eind 2016


| Door:

Daimler Financial Services groeit met overname Athlon Car Lease International

Uitgerekend in het jubileumjaar van Athlon neemt Daimler Financial Services Athlon Car Lease International over. Onder de nieuwe naam Athlon staat het merk nog sterker in Europa als mobiliteitsmerk.

Athlon wordt naar verwachting eind dit jaar onderdeel van het wereldwijde netwerk Daimler Financial Services. Hiermee komen twee van de oudste automotive merken – beide met een honderdjarige geschiedenis - samen in een krachtige combinatie die vernieuwing van de mobiliteitsmarkt als doel heeft. De toekomstige bedrijfsvoering van de gecombineerde mobiliteitsdienstverlening van Athlon en Daimler Fleet Management, zal verdergaan onder de vlag van Athlon.

Athlon is een internationale aanbieder van mobiliteitsoplossingen, actief in elf landen in Europa en beheert een vloot van meer dan 250.000 voertuigen. Mercedes Benz Financial Services, Nederland BV is onderdeel van Daimler Financial Services, een wereldwijde aanbieder van financiële diensten in meer dan 40 landen, en beheert een vloot van meer dan 3.7 miljoen voertuigen.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0