| Door:

Nieuwe Mercedes E-Klasse E350e plug-in hybride als Lease Edition

Mercedes stelt een nieuwe Lease Edition van de E-Klasse voor, de 350e plug-in hybride voor 59.995 euro en 15% bijtelling. Hij komt er alleen als Limousine.

Speciaal voor Nederland

In navolging van de E 220d is nu ook de E 350 e als Lease Edition beschikbaar. Deze uitvoering is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke rijder met extra courante uitrusting, een scherpe prijs en bijtellingsvoordeel. Bij de E 350 e plug-in hybride is het dubbel feest, want de plug-in hybride scoort (alleen dit jaar nog) 15% bijtelling. En dat terwijl de E 220d Lease Edition met 21% bijtelling slechts iets lager geprijsd is dan de 59.995 euro kostende E 350 e.

2100 kg trekgewicht

Zoals eerder te lezen was in de leasetest van de nieuwe E-Klasse kan de plug-in hybride versie circa 30 kilometer volledig elektrisch rijden. De auto deelt de 2.0 liter turbomotor van de populaire C 350 e maar heeft nu de negentrapsautomaat en iets meer systeemvermogen: 279 pk. Met dit vermogen en 550 Nm trekkracht sprint hij in 5.9 seconden naar 100 km/u en is de topsnelheid van 250 km/u geen probleem. Bijzonder is ook het maximale trekgewicht van de E-Klasse-met-stekker: 2100 kg.

Standaarduitrusting

Mercedes-Benz levert de E 350 e in ons land uitsluitend als Lease Edition. Standaard beschikt de sedan onder meer over 18 inch velgen, het Avantgarde of Exclusive exterieur (keuze), het Avantgarde interieur, infotainment met navigatie en Comand Online, stoelverwarming, parkeerassistent, achteruitrijcamera, LED-koplampen, een alarm, de neerklapbare achterbank, keyless go, een laadkabel en het zitcomfort- en spiegelpakket.

Lease de Mercedes-Benz E-klasse 4d

Mercedes-Benz E-klasse 4d
Mercedes-Benz E-klasse 4d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0