| Door:

Twee actiemodellen voor Toyota Prius

Toyota voegt twee contrastrijke types toe aan de line-up van de Prius; de Dark Edition en White Edition. De hybride is in die uitvoering extra compleet uitgerust met gunstige bijtelling.

De Prius Dark Edition en White Edition profiteren net als elke andere nieuwe Prius zonder stekker van 21% bijtelling, maar de importeur voegt extra opties toe aan de uitrusting, zonder de hoofdprijs te rekenen. En dat is goed voor de netto bijtelling.

Toyota baseert de nieuwe smaakmakers op de ‘Dynamic’-uitvoering met onder meer een automatisch dimmende binnenspiegel, stoelverwarming in de voorstoelen, een head up display en smart entry. Beide versies hebben ook het Toyota Safety Sense pakket met adaptieve cruise, Pre-Collision System met voetgangersdetectie, Lane Departure Alert met automatische stuurcorrectie, grootlichtassistent en verkeersbordherkenning.

 

Dark Edition

De Toyota Prius Dark Edition voegt hier nog een middenconsole, schakelpaneel en velgen in de kleur zwart aan toe. Ook privacy glass achter, metallic lak, verlichte instaplijsten en zwarte stoelbekleding maken deel uit van het actiemodel. Toyota rekent slecht een kleine meerprijs voor deze extra’s waardoor de Prius Dark Edition vanaf 32.990 euro in de showroom staat.

White Edition

Bij de Prius White Edition zijn de middenconsole en het schakelpaneel wit van kleur. Privacy glass achter, verlichte instaplijsten, Cool Gray stoelbekleding en parelmoer lak maken de uitvoering compleet, voor eveneens 32.990 euro.    

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0