Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_rkv0h80u32mvr3k1fgnedggr30, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68

Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/7344eb0d2fd8b0f09dc0d1de897c2d80366cac19): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
De top-10 belangrijkste leaseauto's op de Autosalon van Parijs


| Door:

Leaseauto top-10 op Autosalon van Parijs

De Autosalon van Parijs komt eraan en dat betekent dat er veel nieuwe modellen de weg op gaan. LeaseAutoVandaag zet de top 10 nieuwe leaseauto’s van de beurs op een rij.

1. Audi A5

Net als het vorige model zal ook de nieuwe Audi A5 het overwegen waard zijn in de lease. De Sportback zal daarbij de gangmaker zijn voor de lease, aangezien die het meest geschikt is voor dagelijks gebruik vanwege zijn vijf deuren. Opvallend, de Sportback komt er ook met een motor op aardgas.

2. BMW 5-Serie

De BMW 5-Serie is een populaire leaseauto en dat zal ongetwijfeld ook weer gaan gelden voor het nieuwe model dat in Parijs gepresenteerd wordt. We weten nu nog niet zo veel over de auto, behalve dat hij lichter zal zijn en nog meer comfort én sportiviteit biedt.

3. Hyundai i30

Leasen kan ook in lagere prijsklassen en dan komen auto’s als de Hyundai i30 om de hoek kijken. De Koreanen pakken helemaal van deze tijd uit met nieuwe turbomotoren, LED-koplampen en aerodynamische tweaks. Reken op een heel zuinige en ruime auto met een scherpe prijs.

4. Kia Rio

Kia stopt de Rio in een nieuw jasje en maakt hun populaire B-segmenter nog meer volwassen. Ook hier staat value for money en een riante fabrieksgarantie in de picture, terwijl het design er minder uit springt dan voorheen.

5. Mercedes-Benz GLC Electric

Een interessante uitvoering van de Mercedes-Benz GLC, want als volledig elektrische auto valt hij ook in 2017 in het gunstige bijtellingstarief van 4%.

6. Opel Ampera-e

Ook de Opel Ampera-e profiteert in 2017 van 4% bijtelling. De Ampera-e is naar verwachting behoorlijk betaalbaar en komt op een volle accu zo’n 300 kilometer ver (in de praktijk). Rijkelijk genoeg voor woon-werkverkeer of een dagje uit.

7. Peugeot 3008

De 3008 gaat op de SUV-tour, want daar is meer vraag naar dan de MPV-achtige cross-over die het was. De Fransoos is stoerder dan ooit maar blijft ook de zuinigste in zijn klasse.

8. Peugeot 5008

De 5008 ging van MPV naar SUV en daarmee moet hij volgens Peugeot een grotere groep klanten aan gaan spreken. Er zullen waarschijnlijk ook versies komen die ervoor zorgen dat leaserijders ook tot die klantengroep gaan horen.

9. Porsche Panamera 4 E-Hybrid

Zo’n relatief milieuvriendelijke versie van de Panamera wordt waarschijnlijk ook weer aantrekkelijker in de lease. Hij valt in 2017 dan wel in het ‘gewone’ 22% bijtellingstarief, maar heeft wel een lagere aanschafprijs dan de overige versies. Terwijl het je aan vermogen niets tekort komt..

10. Skoda Kodiaq

Skoda’s eerste echte SUV komt uiteraard tot zijn recht op de leasemarkt. De prijzen van de zevenzitter – met 1.4 tot 2.0 liter motoren – liggen iets boven die van de Superb, maar aangezien die auto nu ook al een succes is…

Lease de Peugeot 3008 5d

Peugeot 3008 5d
Peugeot 3008 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_rkv0h80u32mvr3k1fgnedggr30, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0