Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_o7u7ld97m7qddjoqqeg7jh7191, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
De Seat Ateca in de lease: prijzen en uitvoeringen


| Door:

Nieuwe Seat Ateca in de lease: prijzen en uitvoeringen

Sinds kort heeft de Volkswagen Tiguan er een broertje bij, de Seat Ateca. Ze zijn onderhuids op elkaar gebaseerd maar hebben zo hun eigen karakter. De nieuwe Ateca stapt scherp in vanaf 25.900 euro. De uitvoeringen op een rij.

Tiguan-Ateca

Waar Renault-Nissan de Nissan Qashqai tot Renault Kadjar heeft getransformeerd, maakt de Volkswagen Groep van een Volkswagen Tiguan een Seat Ateca. Daarmee hebben de Spanjaarden een SUV in de compacte middenklasse. Geen wonder dat hij van binnen lijkt op de Leon, maar wel meer ruimte biedt. De bagageruimte meet 510 tot 1604 liter.

Motoren 

Onder de kap deelt de Ateca het motorenpalet met de Leon, wat betekent dat Seat instapt met de 1.0 TSI 115 pk en de 1.6 TDI 110 pk, in tegenstelling tot broertje Tiguan. De motorisatievarianten lopen via de 1.4 TSI 150 pk en 2.0 TDI 150 pk op naar de 2.0 TDI 190 pk met 4Drive-vierwielaandrijving inclusief zeventrapsautomaat.

Opties

Helemaal van deze tijd is de aanwezigheid van allerhande veiligheidssystemen zoals rijstrookdetectie, dodehoekdetectie, adaptieve cruise control, City Emergency Brake, een 360 graden camera en verkeersbordherkenning. Voor optimale connectivteit rust Seat de Ateca uit met Full Link functionaliteit, inclusief Android Auto en Apple CarPlay. Verdere opties zijn LED-kopkampen, elektrisch bediende achterklep, 19 inch velgen en digitale radio.

Prijzen en uitrusting 

Prijzen van de Seat Ateca beginnen bij 25.900 euro voor de 1.0 TSI Reference met 16 inch lichtmetalen velgen, dakrails, airconditioning en Media system touch, maar er zijn luxere uitvoeringen zoals de Ateca Style (28.200 euro). Deze uitvoering heeft 17 inch lichtmetalen velgen, een met leder bekleed multifunctioneel stuurwiel, automatische airco in 2 zones, parkeersensoren achter, media system colour plus, cruise control en MirrorLink met Apple CarPlay en AndroidAuto connectivity. Het voorlopige topmodel betreft de Ateca Xcellence a 31.800 euro. Op de Autosalon van Parijs schijnt Seat licht op de X-Perience die er extra avontuurlijk uit ziet maar of deze in productie gaat is nog niet bekend, al is dat wel waarschijnlijk.

Lease de Seat Ateca 5d

Seat Ateca 5d
Seat Ateca 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_o7u7ld97m7qddjoqqeg7jh7191, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0