Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_pv5vfn9qte4afameh7hri1nng4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Nieuwe Renault Scénic nu bij de dealer


| Door:

Nieuwe Renault Scénic nu bij de dealer

De nieuwe Renault Scénic staat vanaf deze week in de showrooms. De verkoopprijzen beginnen bij 26.360 en de Grand Scénic volgt volgende maand.

De Renault Scénic heeft een bagageruimte van 572 liter. In het dashboard is net als bij de Captur een schuiflade te vinden in het dashboard bij de passagier. Bij de Scénic is die gekoeld en verlicht. De bijrijdersstoel is neerklapbaar zodat je ook lange dingen kunt vervoeren en het neerklappen van de achterbank is ook mogelijk via het 8.7-inch R-Link 2-touchscreen voorin. Verder zijn er vele opbergmogelijkheden voor kleinere zaken, klaptafeltjes achterin en 12V- en USB-aansluitingen.

Veiligheid

Op gebied van veiligheid en rijhulpsystemen is de Scénic standaard uitgerust met onder andere Adaptive Cruise Control, Lane Departure Warning, Lane Keep Assist, vermoeidheidsdetectie, handsfree parkeren en Active Emergency Braking System met voetgangersherkenning. Een head-up display brengt de belangrijkste informatie in beeld.

Motoren

Het motorenaanbod bestaat uit vijf. motoren. Op benzine zijn dat de Energy TCe 115 en TCe 130. Voor de dieselrijder zijn er de Energy dCi 130 en dCi 160, met als aanvulling de dCi 110 met Hybrid Assist-technologie. De dCi 160 heeft als enige standaard een zestrapsautomaat en bij de dCi 110 is er optioneel een zeventrapsautomaat leverbaar.

Vanaf deze week staat de gloednieuwe Renault Scénic bij de dealers. De verkoopprijzen beginnen bij 26.360 euro voor de Scénic. De leaseprijzen voor de Scénic zijn hier te bekijken en vergelijken. De grotere Renault Grand Scénic volgt iets later en zal in december bij de dealers te vinden zijn.

Lease de Renault Scénic 5d

Renault Scénic 5d
Renault Scénic 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_pv5vfn9qte4afameh7hri1nng4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0