Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_01cmri2hr918vk1ubg4f5fmjq4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Tweede facelift voor de Toyota Yaris


| Door:

Tweede facelift voor de Toyota Yaris

Toyota heeft de eerste beelden vrijgegeven van de gefacelifte Toyota Yaris. Dat is de tweede facelift voor het model, dat nu een dynamischer insteek heeft.

Toyota heeft het digitale doek getrokken van een nieuwe, 210 pk sterke sportversie voor de Toyota Yaris. De auto vormt een straatversie van de nieuwe WRC-auto op basis van de Yaris. Ook onthult de nieuwe sportversie – waarvan de naam later bekend wordt gemaakt – een tweede facelift voor het compacte model.

Nieuwe lampen

Er is alleen nog beeld van de sportversie, maar de belangrijkste verschillen zijn al zichtbaar. Wat het bumperwerk betreft is het nog even afwachten in hoeverre de veranderingen bij de sportversie horen. Wel is meteen duidelijk dat de koplampen een gewijzigde LED-vorm hebben en dat de achterlichten nu doorlopen over de achterklep.

Dynamischer

Verder meldt Toyota dat het interieur van de Yaris met de facelift is opgewaardeerd. Ook zijn de dynamische rijeigenschappen verbeterd. De facelift geldt voor alle Yaris-modellen, van de nieuwe sportversie tot de populaire Yaris Hybrid. De sportversie maakt zijn werelddebuut op de Geneva Motor Show in maart. Mogelijk zien we dan ook het gefacelifte ‘standaardmodel’.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0