Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/aa3d5bf895f9eaf5bfea646e242a320f6259fed7): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Mitsubishi Outlander vernieuwd


| Door:

Mitsubishi Outlander vernieuwd

De Mitsubishi Outlander is voor dit jaar iets vernieuwd. We zien een rijkere uitrusting en een nieuw infotainmentsysteem. Ook het onderstel en de CVT-automaat zijn aangepakt.

Mitsubishi heeft de Outlander voor 2017 iets vernieuwd. Op uiterlijk gebied is het design op zeer subtiele wijze op details veranderd. Op technisch vlak is de CVT-automaat verbeterd en is de onderstelafstemming verbeterd.

Nieuw infotainment

De Outlander is voorzien van een nieuw infotainmentsysteem. Het nieuwe systeem heet Smartphone Link Display en is voorzien van Apple CarPlay. Android Auto volgt later, de app daarvoor is op dit moment nog niet beschikbaar in Nederland.

EV-Priority

Een nieuwe functie bij de Outlander PHEV is EV-Priority. Met een druk op de knop rijdt de auto dan zo veel mogelijk volledig elektrisch. Ook bij het gebruik van zaken als airco of verwarming sprint de verbrandingsmotor niet bij. EV-Priority richt zich puur op volledig elektrisch rijden, ook als dat (flink) ten koste gaat van de actieradius. Dat maakt de functie vooral geschikt voor wie veel korte ritjes rijdt.

Veiligheid

Het veiligheidssysteem Forward Collision Mitigation, het systeem dat naderende aanrijdingen registreert, is verbeterd. Het systeem herkent nu ook voetgangers. Ook kan het systeem nu zelf een remingreep uitvoeren. De lijst aan rijhulpsystemen is vanaf nu uitgebreid met automatisch grootlicht, dodehoekdetectie en detectie van kruisend verkeer achter de auto. Tot slot is er Brake Auto Hold, dat wegrijden op hellingen makkelijker maakt. De Around View Monitor is nu voor alle versies leverbaar. Eerst was die er alleen voor de PHEV.

Prijzen

De vernieuwde Mitsubishi Outlander staat bij de dealers vanaf 33.900 euro. Dan heb je de Outlander 2.0 CVT Benzine 2WD. Dat model heeft vijf zitplaatsen. De zevenpersoonsvariant is er vanaf 36.900 euro. Dat grote prijsverschil wordt veroorzaakt doordat de zevenzitter standaard rijker is uitgerust. De Outlander op diesel is er vanaf 37.900 euro. De PHEV is er vanaf 39.900 euro.

15% bijtelling

Sinds de jaarwisseling zijn alleen de bijtellingspercentages van 4% voor auto’s zonder uitstoot en 22% voor de overige auto’s over. De Outlander PHEV valt dus in die laatste categorie. Toch kan je nog in een nieuwe Outlander PHEV rijden met 15% bijtelling, want Mitsubishi heeft nog een beperkte voorraad nieuwe auto’s beschikbaar, die nog in 2016 zijn geregistreerd. Desondanks zijn die exemplaren al van dit vernieuwde model.

Lease de Mitsubishi Outlander 5d

Mitsubishi Outlander 5d
Mitsubishi Outlander 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0